Contact

DB AKTIVITEITEN

Tinwerf 4
2544 ED Den Haag
T (070) 307 29 00
vlietdagenpr@dbaktiviteiten.nl

Tijdens de Vlietdagen zijn zowel Leidschendam als Voorburg goed bereikbaar.
De Vliet blijft bevaarbaar voor doorgaande pleziervaart. De beroepsvaart mag alleen door de Sluis varen onder begeleiding van de provincie en de reddingsbrigade.

De openingstijden van de sluis zijn aangepast. De bruggen en sluis zijn op zaterdag open tot 22.00 uur en op zondag tot 18.00 uur.

Tussen Leidschendam en Voorburg is op zaterdag gratis vervoer over water en op zondag over land

Parkeren in Leidschendam-Voorburg is geheel gratis. Aan de kant van Leidschendam kan dit op de Overgoo, vanwaar u in korte tijd naar de Delftsekade kunt wandelen. Aan de kant van Voorburg kan dit aan de Westvlietweg . Hier vandaan maakt u snel de oversteek naar de Kerkstraat.

De parkeergarage aan het Damplein blijft ook gewoon bereikbaar (via de Rijnlandstraat en de Zaagmolenstraat ). De Damlaan is wel afgesloten. Parkeren buiten de dorpskernen is aan te raden, hier zullen ook de opstappunten voor de gratis pendeldiensten zijn.

Informatie over reistijden en tarieven betreffende alle openbaar vervoer is te vinden via 9292 OV.

Per trein

Voorburg is op 2 manieren per trein te bereiken:
Station Voorburg, ligt nabij het centrum van Voorburg aan de spoorlijn tussen Den Haag CS en Utrecht CS.

Uit de richtingen Amsterdam/Haarlem/Leiden of Rotterdam kan de reiziger het meest praktisch naar de treinstations Den Haag Laan van Nieuw Oost Indië (ook met sommige intercities) of Den Haag Mariahoeve reizen. Deze stations liggen feitelijk op de gemeentegrens tussen Voorburg en Den Haag, de laatste ligt ook nabij Leidschendam. Vanaf beide stations kan verder gereisd worden met bussen of trams/randstadrail.

RandstadRail

Voorburg en Leidschendam zijn vanuit Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer bereikbaar via de RandstadRail. Verschillende lijnen lopen door de gemeente:

Randstadrail metrolijn E van Den Haag CS naar Rotterdam en Randstadrailtrams 3 en 4 vanuit Den Haag naar Zoetermeer stoppen onder andere op Den Haag Laan van Nieuw Oost Indië en de halte Leidschendam-Voorburg.

Tramlijn 2 rijdt in de regel ook met Randstadrailvoertuigen. Vanuit Den Haag loopt het traject via Voorburg naar winkelcentrum Leidschenhage en het eindpunt aan de Dillenburgsingel in Leidschendam Noord.

Bus/tram

Vanuit Den Haag rijdt tramlijn 6 naar Leidschenhage. Daar vandaan is er ook een tramverbinding met Delft: lijn 19.
vanuit Leiden en Den Haag rijden diverse bussen naar Leidschendam en Voorburg.

Contact opnemen