Culinaire Armada

Het smakelijkste onderdeel van De Vlietdagen is De Culinaire Armada op zaterdag 16 september.

Een enorm scala aan restaurants uit Leidschendam, Voorburg en Rijswijk slaan de handen inéén en serveren een zeven gangen diner op een hoogstaand niveau, onder de titel ‘de culinaire brug tussen Leidschendam, Voorburg en Rijswijk’.

Varende op de Vliet, komt het publiek langs zeven gastronomische restaurants en geniet bij elke locatie van smaakmakende gerechten die vloeiend in elkaar overlopen.

Het zeven gangen diner start met een voorgerecht van Restaurant Savarin,  gelegen bij de Hoornbrug te Rijswijk en volgt met een gerecht van Restaurant Niven, gelegen aan de Oversteek te Rijswijk. Na Restaurant Niven keert u om en vaart u naar het gerecht van Restaurant Villa la Ruche bij de Nieuwe Tolbrug. Vanaf hier vaart u richting de sluisjes van Leidschendam-Voorburg en vaart u langs de keukens van Central Park by Ron Blaauw, Brasserie de Koepel, By Ruben van Dieten en Restaurant Bij Erik. Deze keukens zijn tevens allen gesitueerd bij een brug langs de route.

Het diner kost 49,50 per persoon, exclusief de drankjes, varend met uw eigen boot op de Vliet. Mocht u bijvoorbeeld liever op de fiets komen, dan kan dat ook. Ook dan zijn de kosten  €49,50 per persoon.

Klik hier om uw kaarten te bestellen.

Wilt u mee met een rondvaartboot, dan kunt u een entreekaart plus een plek op de rondvaartboot kopen bij de Ooievaart à €69,50 per persoon, exclusief de drankjes.
Bestel in dat geval uw kaarten door hier te klikken.

Tevens is het mogelijk om een vaartuig te huren bij de Ooievaart.(prijs op aanvraag)

 Heeft u dieetwensen of wilt u liever geen vlees of vis?
Stuur dan een mail naar : info@armadaaandevliet.nl

 Zet zaterdag 16 september 2017 vast in uw agenda en bestel uw toegangskaart voor €49,50 exclusief vaartuig of voor €69,50 inclusief een plaats op de Ooievaart!

Terug naar programma