Kids Heroes Fun Cruise

Vraag vast aan je vader en moeder, opa en oma, tantes en ooms of ze zondag 17 september mee willen gaan kijken naar de Kid's Heroes Fun Cruise, een vrolijke botenparade met kinderhelden van toen en nu.

De tweede editie van dit kinderevenement begint om 13.00 uur in Voorburg met een parade van kinderhelden vanaf het viaduct aan het begin van de Herenstraat naar de Huygenshaven (voorheen: Oude Haven). Hier zijn ook vanaf 13.00 uur diverse kinderactiviteiten. Vanaf 14.00 uur kunnen de Voorburgse kinderen hier de Kids Heroes uitzwaaien die dan richting Leidschendam vertrekken.

De Kids Heroes Fun Cruise wordt rond 15.00 uur verwacht voor de sluis van Leidschendam. Rond 15.30 uur stappen de poppen bij de sluis op de kade om op het podium bij de Petrus & Pauluskerk het Leidschendamse publiek toe te zwaaien.
Jeroen's Jeugd Show, een gezellige interactieve kindershow brengt hier vanaf 14.15 uur de hele familie al in de stemming!

Bij dit podium worden aan de kinderen pakjes drinken en chips uitgedeeld, aangeboden door de Sligro en Anton's Superservice !

 Ook dit jaar zijn er weer leuke prijzen te winnen tijdens de Kids Heroes Fun Cruise, door verkleed te komen als jouw kinderheld of door de kleurplaat in te leveren die via het Krantje op woensdag 13 september wordt verspreid.

Kleurplaten inleveren kan op zondag 17 september in:
- Voorburg bij de Huygenshaven waar de boten vertrekken
- Leidschendam bij het podium

Download hier de kleurplaat

Download hier de flyer van de Kids Heroes Fun Cruise

 Meevaren?
Het is ook mogelijk om aan te sluiten bij de Kids Heroes Fun Cruise en tussen de Kids Heroes mee te varen van Voorburg naar Leidschendam.

Terug naar programma